Morgonmys

Detta bildspel kräver JavaScript.

En skön tur med Oscar och kameran, stilla, härliga dofter och fina upplevelser. Ingen dag är den andra lik, ingen tur är den andra lik – oändligt med personliga upplevelser!!!

Annonser

3 thoughts on “Morgonmys

  • Tack Anneli, den här feedbacken känns fantstiskt gott inombords, värmen blossar upp 🙂 🙂 – tack och lov att det inte är rodnad ! Jag har i mina dagar hittills fått bra och fin feedback, i flera olika sammanhang, men känt mig totalt oförstående inför den, den har inte kunnat berört mig. I våras berättade någon för mig – när jag sökte förståelse för detta. Har du någon gång känt att du har fått positiv feedback på något som är viktigt för dig själv? Häpen tog jag denna fråga till mig och sakta men säkert började innebörden bena ut frågor och jag förstod att allt det som var viktigt för mig hade jag inte vågat ge luft och kraft. Men nu – nu har vi en blogg som vi använder för att berätta, skriva om och till oss själva, för att uppmärksamma livet, så som vi upplever och uppskattar det. Önskar en bra dag!

   • Mmmm..!! 😀 Härligt!!
    Handlar det också om att man kanske inte tycker att man är värd berömmet?? För mig skulle det nog varit så – förr i världen…! Som att gamle Jante sitter på axeln och viskar i örat på en: ”Tro inte att du är nån, och för Guds skull VISA det inte”!!! Det är väl därför man svarar: ”Asch, den gamla trasan” när nån tycker att man har nåt fint på sig!!
    Numera har jag tack och lov minimerat herr Jantes påverkan på mig och kan glädjas åt fina kommentarer och beröm!! 😀
    Önskar er en bra dag också!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s