Våra ungdomar

Våra ungdomar är på väg – det är med en förunderlig upplevelse i hjärtat som just dess ord värms och gläds i stunden. Våra ungdomar förde oss samman genom beundran, med förhoppningen om att på något sätt förstå och försöka hålla i fokus ”villkorslös kärlek”, att låta våra ungdomar få känna sig fria att utvecklas inifrån och ut och inte enbart tvärtom. Vi kunde bara erbjuda dem en fristad, alla sociala sammanhang och relationer förutsätter  mer eller mindre anpassning i relation till den egna inre sanningen och personligheten.

Vi har glatt oss så gott åt att försöka se var och ens personlighet, inte pressa in dem i några mallar eller jämföra dem med något bättre jag, för att lyckas i samhället. För oss har det och är det viktigt att de känner sig vän med sig själva, kan känna spontan glädje och lycka. Att berätta minnesbilder om ungdomarna för varandra –  har förgyllt vardagen så många gånger, med leenden, skratt och stolthet.

Just nu kan vi uppleva hur de är inne i en fas, där de förändras från gång till annan, det är så oerhört gott att få lyssna till deras berättelser från vardagen, hur de uppfattar dem och beskriver hur de agerar. Minspelen är underbara att få dela, liksom hela deras kroppsrörelse.

Nils är på väg från Kalmar och Lisa från Göteborg – snart strålar vi samman och får en stund tillsammans 🙂 🙂 🙂

Lycka 🙂

Annonser

One thought on “Våra ungdomar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s