Botavdrag

Kopierat från ett mail:

Hej!
Vi alla lever nu i en tid där vår sjuk och hälsovård är kraftigt reglerad och styrd av elitens makthavare inom läkemedelsindustrin. Våra kroppsterapier med ofta mångtusenåriga erfarenheter bakom sig svartmålas som hokus pokus bakom den fina fasaden av vetenskapligt dokumenterade behandlingsmetoder. Det hävdas från skolmedicinens sida att människor skall skyddas mot ovetenskapliga behandlingsmetoder, vilket är långt ifrån sanningen om verkligheten vi lever i, men det låter ju bra utåt.. Jag citerar här min lärare Henrik Hellberg : Att försöka förstå livet och hela vår verklighet vi lever i genom evidensbevisning är som att försöka förstå ett chackspels alla möjligheter med bara en enda pjäs och en enda ruta.
Livet är så oändligt mycket större än vad som vetenskapligt kan bevisas!
Vad har då detta lett till i dagens samhälle? Jo människor blir mer och mer kroniskt sjuka och hela vår sjukvårdsapparat är på väg att haverera, likaså samhällsekonomin som går på knäna med alla de skenande sjukvårdskostnader som stiger allt högre dag för dag. Nya piller trycks ständigt in och biverkningarna som kommer som ett brev på posten ”botas” med nya piller…
Visst – stora delar av akutsjukvården är effektiv och bra men den stora kakan, kroniska sjukdomar är de urusla på att behandla.
Vilka är vinnarna och vilka är förlorarna i detta spel? Ja de enda som har någon vinning i detta är skolmedicinen & läkemedelsindustrin som gör nya rekordvinster för varje år som går. Förlorarna då – ja det är alla de stackars människor som behandlas med alla dessa kemikalier och övriga behandlingsmetoder som ofta går ut på att operera bort allt som gör ont och som inte fungerar i kroppen. Likaså alla övriga samhällsmedborgare som måste vara med och betala hela kalaset som rör sig om mångmiljonbelopp som konstant ökar år från år.
Det finns dock bot på detta problem! Svaret heter botavdrag och skulle kunna börja vända denna negativa trend som vi nu går emot. Om botavdraget skulle bli verklighet skulle allas vår framtid kunna bli bättre. Många människor i detta samhälle har ofta inte råd att gå på alternativa behandlingar då de måste betala hela summan själva, skulle de däremot kunna få halva summan betald skulle betydligt fler ha möjlighet och råd att använda sig av komplementära, alternativa behandlingsmetoder. Det skulle resultera i en kraftigt förbättrad folkhälsa och samhällsekonomi!
Givetvis så bör det hela styras upp så enbart välutbildade och godkända terapeuter skulle få vara inkopplade i detta.
En bra artikel om botavdrag kan läsas här.
Hur går vi vidare för att få till stånd en förändring i samhället? Hur gör vi för att botavdraget ska bli verklighet?
En sak är säker – för att vi ska kunna lyckas måste vi gå ihop tillsammans! Det är en mäktig motståndare vi har emot oss som inte skyr några medel…
Det är hög tid att vi börjar organisera oss och jobba aktivt för detta, det gäller allas vår framtid, folkhälsan och samhällsekonomin!
Skicka detta vidare till vänner, bekanta och övriga intresserade inom detta område så kanske vi kan få till ett större samarbete som kan leda till förändring.

 

 

kopia yin yang feet.jpgHelhetsterapeuten kopia yin yang feet.jpg

…när du söker balans i kropp och själ…

 

 Vänliga hälsningar
Janne Forsström
Helhetsterapeuten ZT3D AB
Zonterapi & Alternativmedicin
Mobil: 070-670 98 91
Webb: 
www.helhetsterapeuten.se

 


One thought on “Botavdrag

  1. Bra skrivet!! Det enda jag saknar är hur vi ska hålla oss friska och inte ens BLI sjuka…!! Men det är nog en svårare nöt att knäcka med tanke på alla konstiga/motsägelsefulla kostråd, konstgödsling och besprutning av vår mat, plus övrig miljöförstöring…!! 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s