10 eller 77 år

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oscar har fått en ny lek genom Lisas uppfinningsrikedom och kärlek till sin älskade vovve som hon vill ska kunna ha kul och få vara aktiv. 

Det är inte alla som har ett alternativ när det gäller kalenderåldern; Hundens privilegium och i det här fallet är det Oscar som kan välja mellan att fylla 10 år eller 77 år den 14 juni. 🙂 🙂 Vän av ordningen kommer säkert att fundera över hur det kan bli 77 år? När det gäller – och detta får viskas fram – små hundar som dvärg schnauzer så har någon, vem vet vi inte, kommit fram till att det går två hundår på det första levnadsåret. 🙂

I vart fall blev det en trevlig födelsedag – grattis smsen flödade in från favisar, leverpastej i flera omgångar, sång, långpromenad med matte 🙂 🙂 :).

Vid niotiden ringde Lisa och undrade om Oscar hade fått jaga köttbullar under ett genomskinligt plastlock!!! En underbart kul aktivitet för betraktaren som får se en vild hund försöka komma åt köttbullen som han både ser och kan känna doften av. Även om ”leken” kan kännas lite smått taskig, så livar den upp honom, alla hjärnceller snurrar runt hela hunden som flygande far runt över golvet för att välta locket och smaska i sig den hägrande köttbullen (mamma scans) :).  Kul är det att se att han hittar snabbare och snabbare lösningar för var gång, imponerande!

Just nu ligger världens sötaste kompis jämte mig och njuter morgonens sötma – leverpastej för oscar och en god kopp kaffe för matte.

Annonser

One thought on “10 eller 77 år

  1. Låter som an bra dag!! 😀 Kul med en ny lek för Oscar! Den skulle jag ha vetat om när jag hade en Dansk/Svensk Gårdshund…. Hon var helt outtröttlig!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s