Hur hamnade vi här?

Hur hamnade vi här på Sveriges största motionsanläggning, Lugnet i Falun? Det känns nästan lite som ett skämt att just nu avnjuta frukostens eftersmak i sängarna, förbereda sig inför kvällens konsert med att lyssna på PinkFloyd med hjälp av spotify. Allt annat jämfört med datorns högtalare kommer att vara ren lyx.

Vid frukosten kom det upp en fråga – var kommer kanelen ifrån? Vi spekulerade en stund och kom fram till att här behövs det googlas. Då får vi oxå svaret att;

”Kryddan kanel utgörs av bark från olika arter av kanelträd. Avskalad, ungstorkad och hoprullad bark ger kanelstänger. Torkad bark kan också malas till pulveriserad kanel. I somliga länder, speciellt i Brasilien, kryddas även med blomknopparna.” Kanel – Wikipedia

Det känns inte lite spännande utan mycket spännande och trevligt att resa tillsammans med ”skolfröken”. Alla mina frågor VARFÖR börjar poppa upp som majskorn i olja, värmen stiger och stiger. Helt plötsligt tittar jag på Eivor och försöker läsa av hennes min. Kommer hon att bli irriterad på alla VARFÖR och HUR-frågor. Men hon rör inte en min utan känns lika nyfiken som jag och även om hon besitter en liten wikipedia i sig, så är hon öppen för att fylla på 🙂 🙂 🙂 Härligt Härligt ???

Nu inväntar vi om inte bättre tider – så i vart fall lite mer sol än de tunga moln och regnskurar som vi vaknade upp till. I Dalhalla visa YR att det skulle kunna bli soligt hela dagen och uppehåll i kväll och en bit in på nästa dag. Så gott det bara kan bli – så nyfiken och längtande till denna konsert;

Åren 2006, 2008 och 2010 gjorde tributebandet, P-Floyd, från Falun succé med sina effektfulla shower i Dalhalla. Nu står bandet ånyo beredda. Den 3 och 4 augusti bjuder de på en show som saknar motstycke.

En kavalkad av Pink Floyds välskrivna musik, tolkad av dessa skickliga musiker. Kända och okända alster kommer att framföras under en tre timmar lång resa som kommer att pendla mellan verklighet och fantasi.
Annonser

3 thoughts on “Hur hamnade vi här?

  1. Wish I was there…!! ♥
    Lyckos dig!!
    Nu var det visst din tur att vara geografiskt lite närmare mig!! Nån gång bara måste våra vägar korsas så att vi får träffas i verkligheten!!
    Kram!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s