Vann vinnaren!

Det är inte alltid som mycket historiska ögonblick uppenbarar sig mitt framför ögonen, som t ex när Galileo Galilei påstod att jorden är rund istället för platt. I går på Tingsryds Travbana kändes det som ett sådant ögonblick när kära vännen Helena utbrister Vann Vinnaren. Ja, tänk att detta kanske inte är glasklart att Vinnaren ska Vinna?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi fick en fantastisk eftermiddag – på Ingrids initiativ – när hon föreslog gemensam middag på Mårdslycke Krog och därefter Tingsryds Travet. Ingen anade att vädret slog till och blev det bästa tänkbara inte heller att dagen skulle ge så många skratt och som Helena beskrev det; I goda vänners lag är allting möjligt.

Med liv och lust gick vi in för att nu skulle miljonerna håvas hem? De blivande proffsen har minen på sin sida? Känslan här och nu fick fler vinnare än förlorare, bongarna samlades på hög för att ge en avslutande inlösningsfinal. Helena bjöd på så otroligt härliga kommentarer som lika många gånger följdes upp av Ingrid. I de mest skratträngda  stunderna så hoppades jag på att de skulle kunna tänka sig att ställa upp och göra lokal revy.

Ännu så känns det bubbligt gott att minnas uppmaningen till hästarna:

– Nu är det bara för er att vässa hovarna 🙂

Kommentarer till spellistan:

– Jörgen Sjunnesson har ju sprungit i vartenda lopp 🙂

– Jörgen Sjunnesson är en känd kusk, jasså! det känner jag inte till, men å andra sidan så känner jag inte till någon annan kusk  heller 🙂

Och så till det historiska tillfället som fick merparten av spelarna i vår närmaste omgivning att tystna och fundera likt Ferdinand under korkeken!

Var det vinnaren som vann!

Än en gång tusen tack för en underbart härlig och rolig eftermiddag, helt oplanerad på alla sätt 🙂

One thought on “Vann vinnaren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s