WOW vilken upplevelse

Hur gick det här till – vi visste att vårt hus behövde målas med falurödfärg, men jag visste inte att det kunde kännas så fantastiskt gott att ta emot hjälp, omtanke och insatser från nära och kära! En väl ingjuten vana att alltid tänka på alla andra, underlätta, känna att någon annan skulle lägga sin tid, göra något som de kanske bara kände sig ”tvingade” till kändes som bortblåst …

I början av sommaren berättar Lisa att vi kan komma och hjälpa er måla huset, så att ni får det gjort i år … Lilla hjärtat – inte ska väl du behöva lägga tid på detta signalerade tankarna. Utan förväntningar så berättar Lisa en dag att till helgen kommer jag, så kan vi börja måla. Inom några dagar så kommer det ett sms från Pia, jag kan oxå hjälpa till att måla i helgen. I min värld kändes det så som om änglar skulle komma på besök. Framför mig väntade några härliga dagar, fantastiska personer att vara och göra tillsammans med.

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Vilken energi som kom i rörelse när Lisa och Pia organiserade målningen, deras handlingskraft och förmåga behöver inte någon ”överordnad” eller ”förälder” som förstår sig på! Sätt dig i stolen och njut kom som välkomnande uppmaning. I denna energi kändes livet starkt liksom glädjen och lyckan. Vi målade, tvättade, pausade, fikade, snackade, skrattade, lyssnade på musik, grillade och gjorde en härlig utflykt till Stensjöäng. Där mötte oss Marianna och Anders Agetorp, välkomnade oss att stiga in i en miljö som löser upp tid och rum, bjuder in till möjligheter att uppleva magi och mysterium här och nu.

När sedan Andreas valde att ta en sväng till Tingsryd för att även han göra en insats, så kändes det som om att vinna högsta vinsten. Ganska snart slog en härlig tanke rot 🙂 En person som hoppar fallskärm, kan säkert oxå vilja skrapa och måla gavelspetsar 🙂 🙂 :). Utan omsvep rustade Andreas sig med stege, skrapa, hink och vatten för att ta sig mot högre höjder. Vid ett tillfälle så berättade han att det kändes nog mer obehagligt att stå på en stege med alla prylar än att hoppa fallskärm 🙂 🙂

Vi tackar allra varmast för alla dessa fantastiska insatser och för den omtanke som vi kan njuta av, då vår Röda stuga blir vackert röd, ompysslad och omhuldad!!!

Annonser

3 thoughts on “WOW vilken upplevelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s