Heta listan » Framtidslyftet

”Våra svenska entreprenörer förtjänar utvecklingsmöjligheter för att Växa”, grundare Mats Johansson.

Med framtidslyftet prövar – som jag förstår det just nu – Mats Johansson möjligheten att stärka den direkta demokratins möjligheter att påverka hur gemensamma medel används för att investera i med ”allmänhetens” perspektiv intressanta företag.

I min värld känns det fantastiskt att med sådan lätthet kunna följa och dela personligt engagemang och att själv få upptäcka sådant som är värdefullt. Mångfalden är otrolig och behovet av att lyssna till sin egen kompass ökar.

Via Facebook öppnade Marianna Agetorp – Ekosofi – genom sitt kontaktnät och Susanne Wiigh-Mäsak vägen till Heta Listan och Framtidslyftet. På denna lista ligger nämligen Susannes ”företag” eller kanske bättre beskrivet engagemang för miljön som biolog ett koncept för ekologisk begravning på tredje plats. Promessa organic – ecological burial lyfter frågan hur vi kan hantera ”förbrukade kroppar” med olika metoder mer eller mindre miljövänliga. Frågor om den förbrukade kroppen, praktisk hantering med värdighet och med hänsyn till miljön är sannolikt sådana som med svårighet ryms i samhällskulturen.

Som Janne beskrev via en ”avläsning” – min kropp var slut. Han kommer alltid att finnas – och ”Jag kommer alltid att heta Janne”.

Heta listan » Framtidslyftet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s