”Eterno”

Design Concept

Japanska Bildpuzzel – Sionvi 

Stensjöäng – Marianna och Anders Agetorp

Ayurvedahappy – Pia Bergendahl

”Eterno” är ett ord som finns i italienska språket. Vi fastnade för Eterno då det , översatt till svenska, kan stå  för upplevelser som; evig – obegränsad – odödlig – oförgänglig – oupphörlig – oändlig – ändlös. Så som vi önskar och vill förhålla oss till oss själva och andra människors, även djurens och växternas, resurser, drömmar och visioner. Det finns en fantastisk humanresurs och livskraft i detta. För oss är det viktigt att vara lyhörda och värna den innersta och också sanna längtan hos varje individ och väsen.

Jag tänker på en affirmation som ingår i kundaliniyogans energipass;

– Jag smälter samman med min Praniska kropp

– Min energi är stark

– Jag är fylld av helande energi

– Jag har kontroll över alla delar av mitt sinne

– Jag för det begränsade in i det obegränsade

– Sat nam Wahe Guru

”Du behöver när du tränar yoga inte tro på något annat än möjligheten att du genom yogaträningen kan transformera, förändra dig själv i riktning mot din egen fulla potential och komma i kontakt med din egen innersta sanna kärna, den du verkligen är.Institutet för Medicinsk Yoga, IMY, Om yoga.
”Eterno” använder vi för att beskriva vår önskan att vara till stöd för personer som söker sina djupaste drömmar, förmågor och intressen. Det känns som ett privilegium att få dela en annan människas personliga berättelse, att få känna värme och omsorg om henne eller honom. För oss finns det oändligt att upptäcka och förstå.

Annonser

3 thoughts on “”Eterno”

  1. Jag blir så glad och imponerad att att du delar så mycket av ditt liv, dina tankar. Det är en ny tid vi lever i. Vi behöver på alla sätt ”komma ut” som människor. Och våga vara tänkande medkännande MÄNNISKA. Och samtidigt vara medvetna om hur sårbara vi är när andra klagar, vill trycka ned oss och våra åsikter. Detta har jag övat mig i hela mitt liv. Först i en syskonskara på sju barn. Och en en dominant och svart kyrkotillhörighet. Tidigt i livet var mitt mantra ”Lanne kan Lanne vill Lanne gör”. Denna” alias”, ”Lanne” måste jag värna stödja och fortsätta att ge livsrum. Människostatus. Jag älskar denna nya tidsålder! Tack för att jag får vara med. Lanne Marianna Agetorp

  2. När jag första gången hörde dig säga ”när x kom ut som konstnär”, kändes det som om tid och rum upplöstes, gränser för allvetandets begränsningar krackelerade – precis, det handlar inte bara om personer som behöver kunna få bekänna sin sexualitet och behov genom att ”komma ut ur garderoben”! ”Att ge något fenomen ett ansikte” är oxå intressant, hur viktigt det kan vara att gå bakom det som synes vara … Precis som du beskriver det så är det betydelsefullt att få ”komma ut” som människa och unik person för att kunna bidra med kärlek och energi i sociala sammanhang … här hamnade vi i flera av våra samtal – Janne och jag – när vi försökte förstå alla hinder och begränsningar i sociala sammanhang … 🙂 🙂 🙂 Tack för din enorma livsenergi och underbara kärlek Marianna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s